www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

RAİF'TEN ALKIŞ ALAN PERFORMANS

RAİF

Attığı goller ile İnegölspor'u sırtlayan Raif Demir, gol krallığındaki yerini kimseye bırakmıyor. Son oynanan Gölbaşı müsabakasında da 1 gol 1 asistlik performans sergileyerek göz dolduran Demir, Göztepe'nin formda forveti Timur Kosovalı ile birlikte

2014-15 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup’ta sahada yer aldığı 7 maçta 6 gol kaydederek takımının iddiasını sürdürmesinde önemli rol oynaya Raif Demir, son olarak çıktığı Gölbaşıspor maçında 1 gol ve 1 asistlik performans ile büyük alkış topladı. Gol krallığı listesinde zirvede yer alan Raif Demir’i grubun bir diğer şampiyonluk adaylarından Göztepe’nin formda forveti Timur Kosovalı takip ediyor. İki yıldız oyuncunun ligde 6’şar golü bulunuyor.

LİSTEDEKİ İSİMLER

Demir ve Kosovalı’yı ligde 4’er golle Nazilli Belediyespor’dan Eren Açıkgöz, Gümüşhanespor’dan İzzet Akgül, MKE Ankaragücü’nden Mehmet Umut Nayir takip ediyor. Listede daha da aşağılara inildiğinde Tepecikspor’dan Ahmet Çalık, Altay’dan Emrah Kaya, Sarıyer’den Eser Yayla, Düzyurtspor’dan Gökhan Erdöl, Bandırmaspor’dan Hacı Mustafa Karabulut ve Hakkı İsmet Şimşek, Tepecikspor’dan tanıdık bir isim olan Sinan Kurumuş, Diayarbakır Büyükşehir Belediyespor’dan Şehmuz Özer ve Kahramanmaraşspor’dan Tayfun Özkan 3’er gol ile listenin 3. Sırasında yer alıyorlar.

 

 




  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19